top of page

band og artister 2016

flesk & Fløyel

Flesk  & Fløyel spiller på Rock Høyenhall for syende gang. Bandet ble dannet høsten 1995. Flesk & Fløyel spiller norsk rock med utgangspunkt i de fire store: Raga Rockers, deLillos, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne.
Musikken er ispedd en spiseskje av nåtidens metall og inspirasjoner fra 90 tallets collegerock og grunge.
Flesk & Fløyel har bidratt på samtlige Rock Høyenhall.

Musikkspor:
https://myspace.com/fleskogfloyel/music/songs

Kl. 18.05
Thea Krakeli Stenslet

Thea, 16 år, er en sanger fra Manglerud og har drevet med sang omtrent hele livet. Hun har vært med på UKM fire år på rad.  Hun vil drive med musikk så lenge som overhodet mulig:

 

Thea har begynt å skrive egne låter det siste året. Hun begynner på Kuben videregående skole til høsten.

https://soundcloud.com/user-401413612/broken-record-thea

Kl. 16.05
SARAH KILLENGREEN

Sarah Killengreen er en singer songwriter fra Bydel Østensjø. Hun har skrevet sanger, sunget, og spilt i mange år. Sarah har vært deltager i UKM flere år på rad, og er en artist vi kan vente å se mer til i fremtiden.

Kl. 16.30
FLESK & FLØYEL

Flesk & Fløyel ble dannet høsten 1995. Bandet spiller norsk rock med utgangspunkt i de fire store. Musikken er ispedd en spiseskje av nåtidens metall og inspirasjoner fra 90 tallets collegerock og grunge. Flesk & Fløyel har bidratt på samtlige Rock Høyenhall. I år med på bass Eirik B Rus.1900-kullet.

Kl. 17.00
Klüwer/drefvelin

Klüwer/Drefvelin er en duo bestående av munnspill-legenden Johan W. Klüwer, fra Furuveien på Høyenhall, og hans svirebror, Tomas Drefvelin. Duoen spiller egne akustiske låter med tekster verdt å lytte til. Klüwer/Drefvelin jobber for tiden med sitt første album. På YouTube

Hjem:

https://www.youtube.com/watch?v=3RPS8J8p_-U
Gjettelek: https://www.youtube.com/watch?v=017x1o-8qW0
Vann:

https://www.youtube.com/watch?v=348bgkfcrFM

Kl. 18.00
lea skjellum

Lea er 15 år, og går på Høyenhall skole. Hun har danset i mange år, og i det siste også sunget. Hun gjorde blant annet en forrykende fremføring på Oslo mønstringen av UKM i år. Hun skriver egne sanger, og har produsert musikk på musikkverkstedet ved Manglerud Ungdomshus.

https://soundcloud.com/user-401413612/neverseehercry

Kl. 18.15
Edward dahl thoresen

Edvard er 12 år og går på Manglerud skole. Har spilt gitar i ca. 5 år. Startet å synge for ett år siden. Han er en av finalistene i MGPjr 2017. På Rock Høyenhall skal han stå alene på scenen med sin gitar og synge.

Kl. 18.30
haye minol

Haye Minol er 4 gutter i alderen 13-14 år fra Oppsal/Bøler. Bandet har spilt sammen i 3,5 år, og har tidligere spilt på blant annet Musikkfest Oslo (2014) og Oppsal Gatefest (2015). De lager musikken sjøl, inspirert av band som AC/DC, Ramones, Iron Maiden, Jokke & Valentinerne og Raga Rockers m.fl. Det er andre gangen Haye Minol spiller på Rock Høyenhall.

Kl. 19.00
marco alcantara

Marco er 14 år, går på Høyenhall skole, og har rappet i ca. 2 år. Han er god i beatboxing, og har akkurat begynt å skrive låter. Sangene er produsert ved Musikkverkstedet på Manglerud Ungdomshus hvor han er en del av et gryende og godt musikkmiljø.

https://soundcloud.com/user-401413612/monster-dm-crew-feat-thea-lea
https://soundcloud.com/user-401413612/mobbefritt-marco-feat-connie

Kl. 19.25
primus motor

Primus Motor er en powertrio fra Oslo som spiller egne låter med solid trøkk og norske tekster. Det er tredje året på rad at bandet spiller på Rock Høyenhall. Primus Motor står med ett bein i den norske rocketradisjonen med navn som Jokke og Raga, og det andre i glamrocken med band som Guns N’ Roses og Mötley Crüe. Siden i fjor har bandet spilt inn en EP. En av låtene kan du høre og se her. https://www.youtube.com/watch?v=c9eG12ZipGs. Hør de også på Spotify.
 

bottom of page